20.1.17

L'Oreal Paris "Lip Paint" lūpų lako apžvalga

Lietuvos tinklaraštininkų platformose mirgėte marga atsiliepimų ir nuomonių apie L'Oreal Paris naujieną lūpoms "Lip Paint" lūpų lakus. Pastarieji atkeliavo dailiose ir labai patogiose pakuotėse, kurios primena įprastinio kremo tūtelę. Joje esantis aplikatorius unikalios formos, tad idealiai apgaubia lūpas tinkamu kampu ir linkme, tad dažus paskirstyti ant standartinio dydžio lūpų kur kas lengviau nei iki šiol.

Kad ir kaip bebūtų, unikalios formos aplikatoriaus ir akį traukiančios pakuotės nepakanka tam, kad būtų galima rašyti teigiamą atsiliepimą apie patį produktą. Mat vienu ar kitu būdu vertinant vis dėlto vertinti reikėtų ir patį lūpų dažą, išsilaikymą, pasiskirstymą ir pigmentaciją. Šiuo atveju tenka išskirti dvejopą nuomonę apie skirtingo finišo lūpų dažus.

Nevyniojant žodžių į vatą - Matte lūpų dažų leididimas sukėlė didį nusivylimą - skirstosi gal ir neblogai, tačiau pats dažas ne tik nesuteikia matinio efekto (geriausiu atveju satininį), itin greitai subėga į raukšleles ir dar greičiau nusivalo nuo lūpų. Kitais žodžiais tariant - nesuteikia nei patenkinamo rezultato, nei sugeba turimą išlaikyti. Vienintelis privalumas tai, jog dažai maloniai kvepia ir galimi naudoti ieškant vargiai pigmentuoto produkto lūpų spalvos pagyvinimui.

Lacquer lūpų lako leidimas patiko kur kas labiau. Pastarasis yra stiprios ir pigmentuotos spalvos, o įdomiausia tai, jog paneigė visas prielaidas apie tai, jog skystos formulės produktas turėtų išsilaikyti vos porą valandų. Pastarasis vietoje išliko net po pietų bei poros puodelių kavos - blizgesys kiek apmažėjo, tačiau intensyvus ir ryškus rožinis pigmentas liko vietoje dar geras porą valandų. Su viena dažų korekcija pavyko atlaikyti visą intensyvią darbo dieną, nepaisant pietų ir dar eilės užkandžiavimų. Akių naujienos iš L'oreal Paris kaip visuomet puikios. Šį kartą prekinis ženklas pasitinka su dar viena nauja blakstienų tušo variacija iš "Volume Million" linijos. Tušas turi įprastinį guminį aplikatorių, šereliai neįprastai reti, tačiau būtent tokie idealiai tinka turint pakankamai ilgas ir tankias blakstienas. Tušas turi idealią konsistenciją ir turi intensyvią pigmentaciją, kurios pakanka norint sukurti dramatišką efektą. Puiku ir tai, kad tušą lengva sluoksniuoti - dienos metu pakanka vieno sluoksnio, tuo tarpu vakarui galima rinktis kiek stipresnį juodą akių makiažą.

Tuo tarpu akių pravedimas vis dar laukia savo testavimo eilės, tad apie šį kalbėti kiek ankstoka. Ar produktas vertas rekomendacijų? Kol kas atsiliepimai labai dvejopi, tačiau akivaizdu, kad prekinis ženklas turi eilę kitų produktų, kurių kokybe abejoti nė nereikia.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite