21.2.17

Balenciaga "Florabotanica" kvepalų apžvalga

Tinklaraštį sekančios ilgesnį laiką nesudvejos - kvepalų apžvalgas rašyti man mieliausia ir sekasi ko gero geriausiai, tačiau kvepalai nėra ne ta priemonė, kurią norisi įsigyti tik apžvalgų sumetimais (o būtent tokiais sumetimais neretai tenka pirkti grožio ar kosmetikos priemones).

Ilgą laiką praleidus tikrojo save atskleidžiančio kvapo paieškose teko daug klysti, ieškoti ir vėl klysti. Panašu, kad esu vienas tų žmonių, turintis "savo" kvapą, kuris po poros metų pakinta. Būtent tokiu kvapu porą metų galėjau pavadinti Viktor&Rolf "Flowerbomb", kuriuos iki šiol tam tikroms progoms tenka naudoti (ir būtent šie kvepalai muša visų kvepalų rekordus - šį kvapą teko pirkti net keturis kartus!), vėliau, pasikeitus gyvenimui buvau ištikima Tom Ford "Violet Orchid" kvapui, kurį taip pat teko įsigyti ne vieną pakuotę. Šiuo metu parfumerinė meilė tapo Killian "Killing me slowly", apie kurį laukia atskiras įrašas pavasarį.

Tačiau šiandienos įrašas apie žaismingą ir šmaikštų Balenciaga "Florabotanica" aromatą, kuriuo susižavėjimas prasidėjo dar 2013-aisiais. Kaip šiandien pamenu pirmąją pažintį su aromatu Akropolio Kristianos lentynose - pirmasis pojūtis buvo nemalonus ir net šleikštokas, tačiau vos po poros akimirkų atėjo suvokimas, jog šį aromatą norisi pajausti dar ir dar kartą. Iki šiol neteko atrasti žmonių, dievinančių šį kvapą. Nieko keisto - kvapas iš tiesų ypatingai savotiškas, tad vargu ar tiks ir įtiks masinei vartotojo nosiai. Kvapas galėtų atsidurti nišinių aromatų lentynose, tad natų sąskambis iš tiesų egzotiškas: pagrindinė aromato nata - sodrus ir sultingas žolių kvapas, susipynęs su šviežia ir ilgai brandinta mediena, o galiausiai viską karūnuoja vetiveris ir rožės. 

Nereikia nė minėti apie unikalų ir kvapą gniaužiantį buteliuko dizainą. Pastarasis - tikras meno kūrinys, kurį malonu laikyti ant kosmetinio stalelio.

Kvapas labai įnoringas ir naudojant šį ilgą laiką gali gerokai įkyrėti, tačiau pastarasis tiesiog rėkte rėkia apie asmenybę su spygliais. Būtent tokia užslėpta žinute kartais norisi pasišlakstyti kiekvienai mūsų, tiesa?


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite