6.2.17

"Body Boom" kūno šveitiklio apžvalga

Žiemos metu kūno oda ir šios stangrumu rūpintis derėtų ne mažiau nei bet kuriuo kitu metų laiku, o galbūt net priešingai - šaltuoju periodu itin rūpintis odos maitinimu ir puoselėjimu. Vienas geriausių būdų išlaikyti odą minkštą ir švelnią - nuolatinis odos eksfolijavimas ir negyvų odos dalelių pašalinimas.

"Body Boom" prekinis ženklas - didelis išsigelbėjimas tinginukėms, kurioms naminiai odos eksfolijavimo būdai atrodo nepatrauklūs ar tiesiog nepasiekiami. Pastarasis šveitiklis pagamintas iš tikros sumalotos kavos pupelių, sumaišytų su geraisiais aliejais, maitinančiais ir glotninančiais odą. Dėl pastarųjų šveitiklis kvepia lengvu kakavos ir kokosų aromatu, o odą padaro kaip niekad švelnią. Idealu ir tai, jog priemonė pagaminta vos iš poros ingredientų - himalajų druskos, 3 rūšių aliejų, šokolado, Vitamino E ir rudojo cukraus, tad tikrai patiks visoms, besidominčioms natūraliomis grožio priemonėmis.

Kad kaip bebūtų, reikia paminėti, jog tokio ir panašaus pobudžio produktai stipriai kemša vonią, taip pat gali dažyti baltus paviršius (tad naudojant šviesų rankšluostį šveitiklio likučius pašalinti reikėtų itin kruopščiai). Taip pat kaina atrodo kiek neadekvati, turint omenyje, jog produkto sąnaudos lengvai pasiekiamos ir prieinamos kone kiekvienoje maisto parduotuvėje.

Ar rekomenduoju? Taip, panašaus poveikio priemonę rekomenduoju visoms ir visada. Toms, kurios tingi namuose užsiimti darbščiųjų rankų būreliu stipriai rekomenduoju "Body Boom" kūno šveitiklį, o mėgstančioms žaisti su kosmetika ir ingredientais rekomenduoju panašų šveitiklį pasigaminti iš sugertos kavos tirščių!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite