21.2.17

Giorgio Armani "Eye & Brow Maestro" kreminių šešėlių apžvalga

Giorgio Armani "Eye & Brow Maestro" kreminiai šešėliai gali sukelti nedidelę suirutę - kreminės konsistencijos priemonė, savo tekstūra primenanti tikrą antakių kontrūravimo ir formavimo produktą iš tiesų yra įprastiniai kreminiai šešėliai. Ir ne, raudonoji spalva jokiu būdu neturėtų jūsų gąsdinti: priešingai - pastaroji kur kas lengviau pritaikoma akių dailėje nei galėjote pagalvoti!

Produktai labai pigmentuoti, mažiausio kiekio pakaks susikurti skoningą, tačiau neperkrautą akių įvaizdį. Šių išsilaikymas tikrai pavydėtinas, nereikalaujantis net šešėlių pagrindo! Spalvų paletė pakankamai plati, tad atspalvius išsirinks net išrankiausios merginos. Kad ir kaip bebūtų, unikalūs atspalviai - Giorgio Armani prekinio ženklo stiprioji vieta, tad pastarieji ragina net antakius ryškinti raudoną atspalvį turinčiomis priemonėmis. Ar išgrįsiu? Ko gero ne, tačiau raudoni akių šešėliai neabejotinai pelnė specialią vietą mano širdyje ir tikrai taps ateinančio pavasario mylimiausiu būdu ryškinant akių vokus!

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip, produktai gali būti panaudojami įvairiapusiškai - raudonasis šešėlis taip pat puikiai gali pasitarnauti antakių formavimui, skruostų skaitinimui ar lūpų ryškinimui, tuo tarpu šalta balta spalva neabejotinai gali pasitarnauti kaip puikus highlighteris!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite